Systemrens/Motorrens 1Liter. Rense av varme kjølesystemer

kr 259 inkl. mva.

Passer modell:

SystemRens Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer.

Ferskvannskjøling:

Hell væsken på kjølesystemet og start motoren slik at væsken får sirkulere godt. Kjør gjerne noen turer slik at motoren blir varm. La stoffet virke ca 2 døgn. Tapp av, skyll godt igjennom og fyll med rent vann og frostvæske. NB: Sinkanoder må fjernes før bruk av Motorrens.

Saltvannskjøling:

Steng inntaksventilen. Tørn motoren til den er tom for saltvann. Fyll på med riktig dosering ferskvann og Motorrens på inntakssiden, til blandingen begynner å boble ut eksosen (prosedyren må tilpasses hver enkelt motor avhengig av hvordan kjølesystemet er oppbygd). La væsken stå i ca 2 døgn. Etter rens åpnes bunnventilen og motoren kjøres.

Hekkaggregat:

PÅ LAND: Senk aggregatet i en stamp med blanding dosert til 20%  SystemRens. La motoren gå ett minutt for så å vente 30 minutter. La motoren gå ett nytt minutt for deretter å la aggregatet stå i væsken i ca. 1 døgn. Start motoren ett minutt. Væsken er biologisk og kan tømmes rett på sjøen eller i sluk sammen med ferskvann.

Skyll til slutt aggregatet i ferskvann.

Denne prosessen kan utføres v.h.a. spesialpumper, ta kontakt med nærmeste forhandler av SystemRens eller med oss i System Rens.

PÅ SJØ: Ta kontakt med nærmeste forhandler av SystemRens

Påhengsmotor:

Motoren kjøres i ett fat med SystemRens (blanding 15 – 20%)  i 5 – 10 minutter. Vent 1 – 2 timer, kjør motoren på nytt i ca 5 til 10 minutter. Vent ca. 1 døgn og kjør motoren på nytt i 5 til 10 minutter. Får motoren nå kjøling så skyll med ferskvann.

Dersom den fortsatt er tett, snu motoren opp ned og drypp rent konsentrat i inntaket og la dette stå min. 1 døgn. Etterfyll med konsentrat i perioden. Kjør deretter motoren i ett fat med SystemRens (blanding 15 – 20%) i 5 – 10 minutter. Vent 1 – 2 timer, kjør motoren på nytt i ca. 5 til 10 minutter.

Husk at vesken i konsentrat er svært sur. Du vil ikke merke noe ved å få den direkte på huden, men vi anbefaler likevel å bruke gummihansker og vernebriller ved inndosering.

Rens anbefales hvert 2. år.

Egenskaper

Leveres i 1 liters flaske.

Anbefalt blandingsforhold 15 – 20%

Fjerner alle typer belegg i rørstystemer raskt og effektivt

Skader ingen typer rør eller pakninger

Bilogiskt nedbrytbar

NB!! sinkanoder må fjernes før bruk av Systemrens.

Beskrivelse

Systemrens motorrens 1Liter

Vekt: 0,2Kg

Produsent: Systemrens

Brand

ABT

Albin

Bmw Marine

Bowman

Chris Craft

Chrysler

Commander

Crusader

Crusader Cont

Cummins

Ford Lehman

G.M.

Hino

Indmar

Johnson & Towers

Kohler

OMC

Onan

QuIcksilver

Sea-Doo

Universal Varmeveksler

US Marine Power

Volvo Penta

Waker Neuson

West Marine

Westerbeke

Wiedemann

Yanmar

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg

Tittel

Gå til toppen