Se alle

tjenestene vi leverer

GRS har spesialisert seg innen maritimt, båtkjøler, radiator, oljekjøler, intercooler, motoroverhaling av båt/marine motor m.m.

Vi kan nå utføre planing av motorblokker og topplokk arbeid. Spesial sveising/reparasjoner av hull i motorblokker/ topp for eksempel sprekker i ventilseter m.m.

Trykktesting av topplokk ved drifts temperatur. Vi trykktester også alt av kjølesystemer til båt/industri/korntørkere/genset radiator.

Vi skreddersyr og utfører vedlikehold på alt av marine motor, industrikjølere på tunge kjøretøy. Fabrikknye kjølere får du også hos oss. Lang erfaring og fagkompetanse gjør det trygt å være kunde hos oss.

Prisoverslag

Når vi får inn en hel motor for overhaling eller reparasjon vil vi alltid demontere og kontrollere motoren, for så å gi et detaljert prisoverslag, og du som kunde kan bestemme deg for om dette skal utføres eller ikke.

Merk: Bestemmer du deg for at det ikke skal gjøres noe fordi jobben f.eks. blir for dyr, vil du kun måtte betale for den tiden som har gått med til demontering og kontroll.

Maskinarbeid som ønskes utført en spesiell dag, må avtales på forhånd.

NB! Prisen for kontroll og demontering kan avtales på forhånd.

Motorreparasjon

Grenland Radiator & Sveis/GRS Marinedeler er spesialister på reparasjoner og vedlikehold av motorer.