Tjenester2021-06-17T23:49:44+02:00

Se alle

tjenestene vi leverer

GRS har spesialisert seg innen båtkjøler, radiator, oljekjøler, intercooler, motoroverhaling m.m. Vi skreddersyr og utfører vedlikehold på alt av motor, industrikjølere på maskiner og kjøretøy. Fabrikknye kjølere får du også hos oss. Lang erfaring og fagkompetanse gjør det trygt å være kunde hos oss.

HANDLE NÅ!

Motorverksted

Grenland Radiator & Sveis

har spesialisert seg på reparasjoner og vedlikehold av marine/båtmotorer. Motorene som vi tar inn for overhaling, blir demontert, blåst med aluminium silikat og vasket. Deretter sjekkes alle deler grundig, samt at vi utarbeider en liste over deler som må skiftes eller repareres.

På verkstedet bygger, reparerer og overhaler vi de fleste bensin- og dieselmotorer.

En komplett overhaling innebærer at alle toleranser er innenfor fabrikkens standard, det vil si at motoren er tilnærmet i ny tilstand. Garanti gis på overhalte motorer.

Kontakt oss

Prisoverslag

Når vi får inn en hel motor for overhaling eller reparasjon vil vi alltid demontere og kontrollere motoren, for så å gi et detaljert prisoverslag, og du som kunde kan bestemme deg for om dette skal utføres eller ikke.

Merk: Bestemmer du deg for at det ikke skal gjøres noe fordi jobben f.eks. blir for dyr, vil du kun måtte betale for den tiden som har gått med til demontering og kontroll.

Maskinarbeid som ønskes utført en spesiell dag, må avtales på forhånd.

NB! Prisen for kontroll og demontering kan avtales på forhånd.

Kontakt oss

Motorreparasjon

Grenland Radiator & Sveis er spesialister på reparasjoner og vedlikehold av motorer.

Sveiseverksted

Go to Top